{BANNERREGEL}

Over ons

Als directeur van een onderneming heeft de heer Brouwer al 12 jaar ervaring opgedaan in alle trajecten van een onderneming en is daarom goed in staat in het lichaam van een ondernemer te kruipen om hem of haar te kunnen adviseren.

Door de jaren heen heeft de heer Brouwer diverse episoden van zijn onderneming meegemaakt. Van zelfstandig ondernemer zonder personeel tot een ondernemer met 50+ mdewerkers, van floreren in omzet en winst tot het moeten reorganiseren en saneren van het bedrijf. 

Na de keuze om zijn onderneming te verkopen is nu de tijd aangebroken om de opgedane kennis met anderen te delen. En dat doet hij ook graag met u. Neem gerust contact op om te bespreken wat de heer Brouwer voor u kan betekenen. 

Eén van de specialisaties is het begeleiden van aan-, en verkopen van ondernemingen, bij voorkeur een schoonmaak-, en/of glazenwasserbedrijf. Wilt u graag groeien door te kopen of uw bedrijf verkopen, kijk dan verder op de pagina Bedrijven te koop, gezocht en aangeboden.

Ook nodigen wij u uit om de andere pagina's op de site te bekijken en te zien welke verdere dienstverlening er door Brouwer Clean Consult wordt aangeboden. 

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat Brouwer Clean Consult voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.