{BANNERREGEL}

Bedrijf kopen/ verkopen, aangeboden en te koop gevraagd

Kopen en verkopen

Brouwer Clean Consult de ervaren begeleiding bij aankoop en verkoop.

Voor alles is een vastgestelde tijd, een tijd om te starten met uw onderneming en een tijd om er mee te stoppen. 

Is voor u de tijd gekomen om te stoppen dan is dat vaak een heel emotioneel moment. Daarom begeleiden wij u graag professioneel om deze episode in uw leven goed te laten verlopen. Wij inventariseren uw onderneming en overleggen met u wat en hoe u het wenst. In samenwerking met zeer goede en betrouwbare partners (accountants en advocaten) kunt u dit alles aan ons overlaten als zijnde in vertrouwde handen. 

Is uw leven op het punt gekomen dat u graag wilt groeien? Dan blijkt dat autonoom groeien soms heel moeizaam kan zijn. Dan is het voor u de tijd om ons als onafhankelijke partij in te schakelen om overname kandidaten te zoeken en het aankooptraject te begeleiden, waarbij wij ook weer gebruik maken van onze zeer betrouwbare partners (accountants en advocaten). 

Vraag ons gerust naar het hoe en wat, wij informeren u vrijblijvend. 

Bedrijven aangeboden

Aangeboden: Schoonmaakbedrijf met hoog rendement (1701)
Regio Leiden

In de regio Leiden is een schoonmaakbedrijf te koop dat zijn werkgebied heeft tussen IJmuiden, Amsterdam en Delft. Deels is het bedrijf toegespitst op klassieke schoonmaak (kantoren, VVE's. etc), anderzijds kent men een specialistische reinigingsafdeling. Omzet bedraag > 2 miljoen euro, rendement is normaal. De eigenaar wil graag in voorbereiding op zijn toekomstig pensioen het bedrijf verkopen zodat het bedrijf en zijn mensen in goede handen zijn als hij met pensioen gaat. Eigenaar is bereid nog enige jaren mee te werken, vooral om de know-how in de specialistische reiniging aan een nieuwe generatie over te dragen. 

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Te koop gevraagd

Regio Nederland (1702)

Voor een grote relatie zijn wij op zoek naar schoonmaakbedrijven welke ter overname worden aangeboden met een omvang ter grootte van + 3 miljoen en groter. Indien u uw onderneming wenst te verkopen kunt u vie onderstaand e-mailadres contact met ons opnemen. Uw reactie zal met alle discretie worden behandeld. 

Voor reactie mail naar: b.brouwer@brouwercc.nl

Regio Rotterdam (1710)

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een kleine tot middelgrote schoonmaakonderneming in de regio Rotterdam. De kopende partij heeft reeds enige jaren kennis in de schoonmaakbranche, maar heeft ambities om te groeien. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, of mist bedrijfsopvolging, dan is dit wellicht een zeer goede mogelijkheid. 

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Regio Den Haag (1720)

Om te kunnen groeien is een van onze klanten ge├»nteresseerd in de overname van een schoonmaakbedrijf met zijn wortels in Den Haag. Bij voorkeur een schoonmaakbedrijf met als combi een glazenwasserij. Gedacht wordt aan een kleine, of middelgrote onderneming. 

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat Brouwer Clean Consult voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.