{BANNERREGEL}

Bedrijf kopen/ verkopen, aangeboden en te koop gevraagd

Kopen en verkopen

Brouwer Clean Consult de ervaren begeleiding bij aankoop en verkoop.

Voor alles is een vastgestelde tijd, een tijd om te starten met uw onderneming en een tijd om er mee te stoppen. 

Is voor u de tijd gekomen om te stoppen dan is dat vaak een heel emotioneel moment. Daarom begeleiden wij u graag professioneel om deze episode in uw leven goed te laten verlopen. Wij inventariseren uw onderneming en overleggen met u wat en hoe u het wenst. In samenwerking met zeer goede en betrouwbare partners (accountants en advocaten) kunt u dit alles aan ons overlaten als zijnde in vertrouwde handen. 

Is uw leven op het punt gekomen dat u graag wilt groeien? Dan blijkt dat autonoom groeien soms heel moeizaam kan zijn. Dan is het voor u de tijd om ons als onafhankelijke partij in te schakelen om overname kandidaten te zoeken en het aankooptraject te begeleiden, waarbij wij ook weer gebruik maken van onze zeer betrouwbare partners (accountants en advocaten). 

Vraag ons gerust naar het hoe en wat, wij informeren u vrijblijvend. 

Bedrijven aangeboden

Aangeboden: Schoonmaakbedrijf voor mooie opstart of om te groeien (2003)
Regio Venlo

In de regio Venlo bieden wij bij begeleiding een schoonmaakbedrijf te koop aan met een werkgebied in de gelijke regio. Het bedrijf is naast schoonmaak zich steeds meer gaan richten op allround services, zoals tuinonderhoud, sloopwerken, etc. De eigenaar begint op een leeftijd te komen dat hij van zijn welverdiende pernsioen mag gaan genieten en wil daarom een kandidaat koper vinden. De omzet is ruim onder de 1 miljoen euro op jaarbasis. De onderneming kent een zeer stabiele en trouwe klantenkring en tevens personeelsbestand.

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Te koop gevraagd

Regio Nederland (1702)

Voor een grote relatie zijn wij op zoek naar schoonmaakbedrijven welke ter overname worden aangeboden met een omvang ter grootte van + 3 miljoen en groter. Indien u uw onderneming wenst te verkopen kunt u vie onderstaand e-mailadres contact met ons opnemen. Uw reactie zal met alle discretie worden behandeld. 

Voor reactie mail naar: b.brouwer@brouwercc.nl

Regio Rotterdam (1710)

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een kleine tot middelgrote schoonmaakonderneming in de regio Rotterdam. De kopende partij heeft reeds enige jaren kennis in de schoonmaakbranche, maar heeft ambities om te groeien. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, of mist bedrijfsopvolging, dan is dit wellicht een zeer goede mogelijkheid. 

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Regio Den Haag (1720)

Om te kunnen groeien is een van onze klanten ge├»nteresseerd in de overname van een schoonmaakbedrijf met zijn wortels in Den Haag. Bij voorkeur een schoonmaakbedrijf met als combi een glazenwasserij. Gedacht wordt aan een kleine, of middelgrote onderneming. 

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat Brouwer Clean Consult voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.